• Cumhuriyetimizin 100. Yılında, 24 Aralık'ta Ankara'da koşulacak olan 88. Büyük Atatürk Koşusu'na katılacak gönüllü ODTÜ'lü gençler, bu kez kolları "Depremzede Çocuklar" için sıvıyor. ODTÜ Oryantiring Takımı ve Kamu Yararına Dernekler statüsündeki Kırım Derneği Genel Merkezi  iş birliğinde düzenlenen bu bağış kampanyası, 6 Şubat Depremi'nde etkilenen çocuklara umut olmak amacıyla hayata geçiriliyor.

Toplanan bağışlarımız "şartlı bağış" olarak toplanıp LÖSEV'e ulaştırılacak ve deprem bölgesindeki lösemili çocukların hayatlarına umut olacaktır.

Bu günlerde dayanışmanın ve güvenin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Sizi, bu seferberliğe katılmaya, depremzedeleri unutmamaya ve onlara yardım eli uzatmaya davet ediyoruz. Bağışlarınızı, aşağıda yer alan QR kodu ile kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Aynı zamanda, bizimle birlikte koşmak istiyorsanız, yarışa katılım için https://www.taf.org.tr/Duyuru/Detay/88-buyuk-ataturk-kosusu-kayitlar-acildi linkini kullanarak kayıt olabilirsiniz.

Bu seferberliğe katılarak, depremzede çocuklarımıza yardım etmekte bizimle birlikte olun. Kampanyamız 15 Ocak 2024'e kadar devam edecektir.

TC Ziraat Bankası Ankara/Yenişehir Şubesi
    Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği