• Derneğimizin de mütevelli heyet üyesi olduğu Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Vakfı (Kırım Vakfı) Olağan Genel Kurul Toplantısını 28 Mayıs 2022 tarihinde Ankara’daki Vakıf binasında gerçekleştirdi.

Giris

Derneğimiz adına Genel Kurulda bir konuşma yapan Genel Başkanımız Mükremin Şahin, Vakfın özellikle Kırım Derneğinin yaşatılmasında çok önemli bir işlev üstlendiğini, bu işlevlerinden sonuncusu olan Oran semtindeki Genel Merkez binamızın inşaatının 2019 yılında tamamlanarak Kırım Derneğine teslim edildiğini belirterek Vakfımızın bundan sonra da pek çok hayırlı işe vesile olacağına inandığını ifade etti.

Banner

Pandemi şartlarından dolayı bir önceki genel kurulun yapılamamasından dolayı 4 yıl kadar süren faaliyetleri kapsayan yönetim kurulu ve disiplin kurulu raporları oy birliği ile ibra edildi.

Dernek organlarını oluşturan yönetim kurulu ve disiplin kurulunda temsil edilecek mütevelli heyet üyeleri oy birliği ile aşağıda belirtilen isimlerden oluştu.

Yönetim Kurulu (Asil)

Tuncer KALKAY

Mükremin ŞAHİN

Prof. Dr. Hakan KIRIMLI

Tuncay KALKAY

Ömer ÖZEL

Prof. Dr. Enver AYDOĞAN

Av. Uğur Yaşar UYGUN

Yönetim Kurulu (Yedek)

Serkan SAVA

Prof. Dr. Zühal YÜKSEL

Niyazi ELİTOK

Denetim Kurulu

Oya Deniz Çongar ŞAHİN

Ümit YÜKSEL

Ertuğrul NAS

Yeni yönetim kurulu adına teşekkür konuşmasını yapan Tuncer Kalkay, Vakfın tanıtım çalışmaları da dahil farkındalığa ve görünürlüğe önem vereceklerini belirterek Vakfın bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerde emeği geçen, ahirete intikal etmiş mütevelli heyet üyelerine Allah’tan rahmet, yaşayanlara da uzun ömürler dilekleri ile şükranlarını iletti.

Genel Kurulun ardından ilk toplantısını yapan yönetim kurulu üyeleri yaptıkları görev dağılımı sonucunda;

Tuncer KALKAY Başkanlığa,

Ömer ÖZEL Başkan Vekilliğine,

Tuncay KALKAY Muhasipliğe,

Mükremin ŞAHİN Yönetim Kurulu Üyeliğine,

Prof. Dr. Hakan KIRIMLI Yönetim Kurulu Üyeliğine,

Prof. Dr. Enver AYDOĞAN Yönetim Kurulu Üyeliğine,

Av. Uğur Yaşar UYGUN Yönetim Kurulu Üyeliğine,

Seçildi.

Kırım Vakfımızın yeni yönetimini tebrik eder çalışmalarında başarılar dileriz.