• Ukrayna ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları tarafından kurulan “HAYAT- ЖИТТЯ” Yardım Vakfı, yangınlardan etkilenen Türk halkını desteklemek için bir kampanya başlattı.

Toplanan yardımlar ormanların yeniden düzenlenmesi, Ukrayna-Türkiye dostluk ormanı oluşturulması ve afet mağdurlarına destek için kullanılacak.

231057500 376273954017397 198924336053948914 n

Vakıf yetkilileri kâr amacı gütmeyen “HAYAT- ЖИТТЯ” Yardım Vakfı‘nın kampanyasına yapılan yardımların kullanım sürecinin, yardım miktarının, kampanyaya destek veren kurumlar ve kişilerin isimlerinin, kendi rızaları ile kampanya raporunda yayınlanacağını belirttiler. Kampanya TC Kiev Büyükelçiliği bilgisi dahilinde olup, toplanan destekler TC Kiev Büyükelçiliği’nin yönlendirmesi ile ilgili kanallara ulaştırılacaktır.

WhatsApp Image 2021 05 11 at 09.51.20

Vakıf tarafından “Yeniden Yaşam Yeşeriyor” sloganıyla 2 Ağustos 2021 tarihinde başlatılan kampanyaya destek için “hayır yardımı” yazarak Grivna para birimi cinsinden yardımların yatırabileceği banka hesap bilgileri aşağıdaki gibidir.

Banka: PRIVATBANK
    Hesap adı: БО БФ ХАЯТ ЖИТТЯ