•  Kırım Derneği Genel Merkezi
  •   +90.312.419 47 49
  •   info@kirimdernegi.org.tr
  • Karabük Üniversitesi’nin düzenlemekte olduğu “Eurasia Talks” dizi seminerleri bu hafta “7.Yılında Kırım’ın İşgali: Mitler, Gerçekler, Değerlendirmeler” başlığıyla düzenleniyor. Konuşmacılar, Kırım’ın işgalinin nedenleri, sebep olduğu sonuçlar ve konuyla ilgili geleceğe dair olasılıkları değerlendirecek.

    Karabük Üniversitesi ve ODTÜ ortak çalışmasıyla hayata geçirilecek olan program 19 Mart 2021 Cuma günü saat 19.00’da çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek.

    WhatsApp Image 2021 03 16 at 12.15.46

    Seminere Başkent Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmail Aydıngün, ODTÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Doktora Programı Araştırma Görevlisi Fethi Kurtiy Şahin ve Avrasya İncelemeleri Merkezi (AVİM) Kıdemli Analist Dr. Turgut Kerem Tuncel konuşmacı olarak katılacak.

    Zoom programı üzerinden çevrimiçi gerçekleştirilecek olan programa katılım için kayıt zorunludur. https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZ0vdOqrqj4rGNCtR5HoW8oirRwokjq9u7Cv adresi üzerinden programa kayıt olunabiliyor.

    Ayrıca etkinlik Dünyanın Ortası Facebook sayfasından  canlı yayımlanacaktır. Etkinliğin video ve ses kayıtları ayrıca Dünyanın Ortası YouTube ve podcast kanallarında da yayımlanacaktır.

     

    Pin It