Her yıl olduğu gibi bu yıl da kurbanlarını vekalet yoluyla kestirmek isteyen üyelerimizden hayırseverlerin kurban bağışları, Derneğimiz aracılığıyla Kırım’a, Çongar’a ve Kıpçak’a ulaştırılacaktır. Adak kurbanlarınızı da bu program çerçevesinde kestirebilirsiniz.

Kurban kesimleri dinimiz esaslarına uygun olarak yapılacak; Kırım Tatar Millî Meclisi ve Dünya Kırım Tatar Kongresi üyeleri ve Derneğimizce yetkilendirilen arkadaşlarımızın nezaretinde Kırım, Çongar ve Kıpçak’ta yaşayan gerçek ihtiyaç sahibi kardeşlerimize dağıtılacaktır. Kesilen kurbanların derileri ile kurban organizasyonu sonucu artan meblağ olur ise yerel meclisler ve din cemiyetlerimiz tarafından hasta, yoksul, bakıma muhtaç soydaşlarımıza ve halen Kırım'da siyasi sebeplerle hapishanelerde tutsak edilmiş kardeşlerimizin ailelerine dağıtılacaktır.

Bu yılki kişi başı kurban bedeli, Derneğimiz Genel Merkez Yönetim Kurulu kararı ile 180 ABD Doları ($) olarak belirlenmiştir.

TL hesabına yatırmak isteyenler, yatırdıkları gündeki Ziraat Bankası satış kuru üzerinden hesaplanan 180 ABD Dolarına tekabül eden miktarı gönderebilirler.

Avro ödemek isteyenler 180 ABD Doları karşılığındaki tutarı gönderebilirler.

Kıymetli Üyelerimize önemle duyurulur.

Vekalet yoluyla kurbanlarını Kırım’da kestirmek isteyenlerin kurban bedelini, Derneğimizin Ziraat Bankası Ankara Yenişehir Şubesinde bulunan aşağıdaki hesap numaralarına yatırmaları ya da Derneğimiz Genel Merkezine elden teslim etmeleri gerekmektedir.

Lütfen bağışlarınızda “kurbanın kimin adına” kesileceğini belirterek havale/eft ediniz.

Banka Hesap Numaraları:

TC Ziraat Bankası Ankara/Yenişehir Şubesi

Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği

Türk Lirası (TL) Hesabı

Hesap No: 471-39775088-5002

IBAN:         TR020001000471397750885002

ABD Dolar (USD$) Hesabı

Hesap No: 471-39775088-5004

IBAN:         TR450001000471397750885004

SWIFT kodu (BIC):  TCZBTR2A

Avro (EUR) Hesabı

Hesap No: 471-39775088-5006

IBAN:         TR880001000471397750885006

SWIFT kodu (BIC):  TCZBTR2A

Önemli Not: TC Ziraat Bankası şube, ATM ve İnternet hesaplarından yapılacak para transferlerinden Bankaca masraf alınmayacaktır.

Ayrıntılı bilgi için:

Kırım Derneği Genel Merkezi Ana Bina (Dikmen)

Mürsel Uluç Mah. 931. Cad. No:9

(935. Sok.No:3/1)

06450 Dikmen/Ankara

Telefon: 0 312 419 47 50

GSM Tel: 0 533 472 50 20

Kırım Derneği Genel Merkezi Ek Bina (Kızılay)

Meşrutiyet Cad. Ergene Apt.

No: 20/14, 06420 Kızılay/Ankara

Telefon :    0 312 419 47 49