• 44079869 678765869172216 2526441883975024640 n

Kırım'dan gelen uzman hocamız ile piyano, akordeon ve perküsyon (dare, bateri, davul, darbuka, vb.) öğrenmek isteyen her yaştan dostumuzu müzik çalışmalarımıza davet ediyoruz. Öğrencilerimiz dersler devamında nota, temel müzik teorisi ve Batı Müziğinin yanında Kırım Tatar müziğinin engin hazinesini de öğrenme fırsatı bulacaklar.

Ukraince ve Rusça derslerimiz ise hafta içi ve hafta sonu grupları için organize edilecek olup, küçük gruplar halinde haftada 6 saat, ayda 24 saat olarak yapılacaktır. Ukraince ve Rusça temel dil eğitiminin verileceği kurslar 8 ay sürecektir. Kırım Tatarcanın tüm incelikleri ile Kırım Tatar Edebiyatı’nın nadide örnekleri eşliğinde öğrenileceği “Kırım Tatarca Dil ve Edebiyat Çalışmaları”mızda haftada 3 saat yapılacaktır.

Zengin Kırım Tatar kültürünü tanıtmak ve nazik oyunlarımızı usulünce öğrenmek için Kırım’dan gelen usta dans hocamız ile organize ettiğimiz halkoyunları kurslarımıza da güzel halk oyunlarımızı öğrenmek isteyen herkesi bekliyoruz. Çalışmalarımızı yaş gruplarına göre organize ederek tüm yaş gruplarında ekipler ile sürdüreceğiz. Aynı zamanda küçük yaş gruplarında bale eğitimi de verilecektir. İlgilenen, dans etmek isteyen, kız-erkek, genç-yaşlı, amatör-deneyimli herkesi aramıza bekliyoruz !

Ayrıntılı Bilgi ve Kayıt İçin:

Kırım Derneği Genel Merkezi