• Kurucusu olduğumuz Kırım Vakfı’nın  “Tarih ve Kültür Konferansları” çerçevesinde 6 Ocak 2024 tarihinde Prof. Dr. Hakan Kırımlı ile düzenleyeceği  2024 yılının ilk kitap tanıtım konferansı ve imza gününe bütün dostlarımızı davet ediyoruz.

konferenas kare afis Hakan Kırımlı

Büyük bir özveri ve gayretle yapılan 25 yıllık çalışmanın ürünü olarak, konferansın konusu olacak “Geraylar ve Osmanlılar - Kırım Hanlık Hânedânının Osmanlı Devleti'ndeki Hikâyesi”  adlı bu eser ile Prof. Dr. Hakan Kırımlı, Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) - Bilimsel Telif Eser (TESEP)  2023 yılı ödülleri içerisinde yer alan Halil İnalcık Özel Ödülü'nü almaya hak kazandı.

0dc55685 2aaf 435e ada8 a4bf6e918fdf

Halil İnalcık Özel Ödülü,  Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde  27 Aralık 2023 tarihinde düzenlenen "100. Yıl TÜBİTAK ve TÜBA Bilim Ödülleri Töreni"nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tarafından Prof. Dr. Hakan Kırımlı’ya takdim edildi.

Bu değerli ve ödüllü esere yönelik daha kapsamlı bilgileri Prof. Dr. Hakan Kırımlı’dan dinlemek için Dr. Ahmed İhsan Kırımlı Sosyal Tesisi’nde yer alan Bekir Sıtkı Çobanzade Kütüphanesi’ndeki konferansımıza bekliyoruz.

Konferans sonunda Prof. Dr. Hakan Kırımlı kitabını okuyucularına imzalayacak.

• Tarih: 6 Ocak 2024 Cumartesi
    • Saat: 14.00
    • Adres: Mürsel Uluç Mah. 931. Cad. no: 9 Dikmen – Çankaya / Ankara

İletişim ve konum bilgilerine buradan da ulaşabilirsiniz.