• Geleneksel hale getirdiğimiz ve bu yıl Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılına bağışlayarak 27 ile 30 Nisan 2023 tarihleri arasında düzenlediğimiz “Kırım Tatar Kültür Günleri”ne tüm dostlarımızı davet ediyoruz.

Etkinliğimizi sohbetler, kısa paneller, yazar-okur buluşmalar ve küçük konserlerle renklendireceğiz. Ayrıca Türkiye’nin değişik şehirlerinde yaşamakta olan el sanatları ustalarımız da kendi standlarında ürünlerini konuklarımıza sunacaktır.

Şefika Gaspıralı Kadın İnisiyatifi olarak organize edilecek “Kırım Tatar Kültür Günleri”nden elde edilecek gelir Derneğimizin eğitim, kültür ve sosyal yardımlar konusunda yaptığı çalışmaların genişleyerek devam etmesinin yanı sıra savaş sebebiyle Kırım’dan çıkmak zorunda kalan kardeşlerimizle tedavi amacıyla ülkemize gelen hastalarımıza yardım için kullanılacaktır.

Yer:    Kırım Derneği Genel Merkezi
               Mürsel Uluç Mah. 931. Cad. No:9 Çankaya/Ankara
    Saat: 11.00 -20.00

NOT: Kültür Günlerimize bağışlarıyla katkıda bulunmak isteyenler “Kültür Günleri” açıklaması ile T.C. Ziraat Bankası Ankara Yenişehir şubesindeki TR290001000471397750885001 IBAN numaralı hesabımıza bağışlarını gönderebilirler.

Düzenlenmiş program