Kurban kesimleri dinimiz esaslarına uygun olarak yapılacak; Kırım Tatar Millî Meclisi ve Dünya Kırım Tatar Kongresi üyeleri ve Derneğimizce yetkilendirilen arkadaşlarımızın nezaretinde Kırım, Çongar ve Kıpçak’ta yaşayan gerçek ihtiyaç sahibi kardeşlerimize dağıtılacaktır. Kesilen kurbanların derileri ile kurban organizasyonu sonucu artan meblağ olur ise yerel meclisler ve din cemiyetlerimiz tarafından yeni kurulmakta olan cami inşaatlarında değerlendirilecektir.

Bu yılki kurban bedeli, Derneğimiz Genel Merkez Yönetim Kurulu kararı ile 600 TL olarak belirlenmiştir.

P1070817P1070834

Vekalet yoluyla kurbanlarını Kırım’da kestirmek isteyenlerin kurban bedelini, Derneğimizin Ziraat Bankası Ankara Yenişehir Şubesinde bulunan aşağıdaki hesap numaralarına yatırmaları ya da Derneğimiz Genel Merkezine elden teslim etmeleri gerekmektedir.

Mübarek Kurban Bayramı 01 Eylül 2017 Cuma günü başlayacağından, ödemelerinizi en az bir hafta önceden yapmanız önemle rica olunur. 31 Ağustos - 03 Eylül 2017 arasındaki gecikmeli ödeme durumunda, Derneğimizin aşağıdaki telefon numaraları veya e-posta aracılığıyla bizimle irtibata geçerek bağışınızı teyit etmeniz gerekmektedir.

Lütfen bağışlarınızda “kurbanın kimin adına” kesileceğini belirterek havale/eft ediniz.

Kurban bedeli: 600 TL (AltıyüzTL)

Banka Hesap Numaraları:

TC Ziraat Bankası Ankara/Yenişehir Şubesi
Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği

Türk Lirası (TL) Hesabı
Hesap No: 471-39775088-5002
IBAN:         TR020001000471397750885002

ABD Dolar (USD$) Hesabı
Hesap No: 471-39775088-5004
IBAN:         TR450001000471397750885004
SWIFT kodu (BIC):  TCZBTR2A

Avro (EUR) Hesabı
Hesap No: 471-39775088-5006
IBAN:         TR880001000471397750885006
SWIFT kodu (BIC):  TCZBTR2A

Önemli Not: TC Ziraat Bankası şube, ATM ve İnternet hesaplarından yapılacak para transferlerinden Bankaca masraf alınmayacaktır. Dolar ve Avro ödemek isteyenler 600TL karşılığındaki tutarı gönderebilirler.

P1070838P1070901

Ayrıntılı bilgi için: Kırım Derneği Genel Merkezi Meşrutiyet Caddesi No:20/14 Kızılay Ankara

Telefon :    0 312 419 47 49
GSM Tel1: 0 533 472 50 20
GSM Tel2: 0 542 576 68 22

Derneğimiz, Bakanlar Kurulu'nun 21.12.1992 tarih ve 92/3924 sayılı Kararı ile
kamu yararına çalışan derneklerden sayılmış olup bu karar 15 Ocak 1993 tarih ve 21466 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanmıştırhttp://www.resmigazete.gov.tr/arsiv/21466.pdf ).

Dernek BKK 1993 RG