Genel Merkezimiz Organizasyonu İle Yapılan İftarlar Tamamlandı

Haziran 2018
Pt Sa Çr Pr Cm Ct Pz
25 26 27 28 29 30

Bu yıl Ramazan ayında, Litvanya'da yaşayan Tatar kardeşlerimiz için Litvanya Müftülüğü aracılığıyla 3 yerde 5 iftar programı gerçekleştirilmiştir. Kırk Tatar köyünde iki, Rayjiay köyünde bir ve Klaıpeda şehrinde iki defa olmak üzere toplam 5 iftar yemeği verilmiştir. Bilindiği üzere, Kırım Hanlığının kurucusu Hacı Giray Han Litvanya'da doğmuştur.

lv1

Bu vesileyle Derneğimizin düzenlediği bu yılki Ramazan bağışı ve iftar programına katkı sağlayan hayırseverlere şükranlarımızı bildiririz. Allah hayırlarınızı kabul etsin.

lv3

lv4

lv5

Litvanya Müftülüğü'nün iftar programlarına ilişkin teşekkür yazısı.