Ankara’da Noman Çelebi Cihan Dua Programı
Namık Kemal Bayar BengüTürk TV'de
Es TV’deki Güzel Kırım Programının 16. Bölümüne Ömer Özel Konuk Oldu
Tarımsal Kalkınma Vakfı’nda Kırım Tatarlarının Durumu Konuşuldu
Milli Düşünce Merkezi’nde “İşgal Altında Kırım” Konferansı Düzenlendi.
Dikmen'deki Dernek binamız açılışa hazırlanıyor
Ukrayna Diaspora Kimliği İçin Başvurular Başlamıştır

Faaliyet Takvimi

Şubat 2019
Pt Sa Çr Pr Cm Ct Pz
25 26 27 28

Derneğimiz Genel Merkez Yönetim Kurulu, Zeytin Dalı Harekatı sırasında şehit düşen Piyade Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan'ın vasiyetini yerine getirmek için düzenlenen kampanyayı destekleme kararı aldı.

Kurt-Ar Uluslararası İnsani Yardım Derneği, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin Afrin bölgesinde terörle mücadele çerçevesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Musa Özalkan'ın Telafer'deki Türkmen çocukların eğitimi için bıraktığı vasiyetini gerçekleştirmek üzere kampanya başlattı.

sehitMusaÖzalkan KurtAr 1

Genel Merkezimiz de 06 Nisan 2018 tarihli dünkü genişletilmiş Yönetim Kurulu toplantısında Afrin şehidimiz Musa Özalkan'ın vasiyetini ifa etmek üzere Kurt Ar İnsani Yardım Derneği tarafından başlatılan yardım kampanyasına bütün Şubelerimiz, üyelerimiz ve gönüllülerimizin destek vermesi için çalışmalar yapılması kararlaştırılmıştır. Genel Merkezimiz ve Şubelerinin üyeleri ile bütün gönüllü ve dostlarımızı bu kampanyaya desteğe davet ediyoruz.

sehitMusaÖzalkan KurtAr 2

Bu vesileyle, Kırım Derneği Genel Merkezi Yönetim Kurulu olarak tekrar şehidimize Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve bütün Türk milletine başsağlığı dileriz.