Kırım Hatıra Ormanı’nda Toplantı
Genel Merkezimizin Aksaray Şubemiz Ziyareti
Dr. Sadık Ahmet'in Batı Trakya'daki Anma Töreninde Genel Merkezimiz de Temsil Edildi
Genel Merkezimizden Kiev’deki Kırım Tatar Kaynak Merkezini Ziyaret
Genel Merkezimizin Kiev’deki Tavria Üniversitesi’ni Ziyareti
Kurbanlarımızı Kırım ve Kıpçak’ta Kestiriyoruz
Kırıkkale'de Tepreç
Çatalca’da Tepreç
Kırım Tatar Kahramanı Server Karametov’u Kaybettik.
Türkiye'de Din Öğrenimi Alacak Öğrencilerin Mülakatı Geniçesk'te Yapıldı
Derneğimiz, Novoalekseyevka Şehrindeki Kırım Tatar Aileleri Ziyaret Etti.
Türkiye Avrupa 3.'sü oldu!
Dikmen'deki Dernek binamız açılışa hazırlanıyor
Ukrayna Diaspora Kimliği İçin Başvurular Başlamıştır

Faaliyet Takvimi

Ağustos 2018
Pt Sa Çr Pr Cm Ct Pz
1 2 3 4 5
27 28 29 30 31

Derneğimiz Genel Merkez Yönetim Kurulu, Zeytin Dalı Harekatı sırasında şehit düşen Piyade Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan'ın vasiyetini yerine getirmek için düzenlenen kampanyayı destekleme kararı aldı.

Kurt-Ar Uluslararası İnsani Yardım Derneği, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin Afrin bölgesinde terörle mücadele çerçevesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Musa Özalkan'ın Telafer'deki Türkmen çocukların eğitimi için bıraktığı vasiyetini gerçekleştirmek üzere kampanya başlattı.

sehitMusaÖzalkan KurtAr 1

Genel Merkezimiz de 06 Nisan 2018 tarihli dünkü genişletilmiş Yönetim Kurulu toplantısında Afrin şehidimiz Musa Özalkan'ın vasiyetini ifa etmek üzere Kurt Ar İnsani Yardım Derneği tarafından başlatılan yardım kampanyasına bütün Şubelerimiz, üyelerimiz ve gönüllülerimizin destek vermesi için çalışmalar yapılması kararlaştırılmıştır. Genel Merkezimiz ve Şubelerinin üyeleri ile bütün gönüllü ve dostlarımızı bu kampanyaya desteğe davet ediyoruz.

sehitMusaÖzalkan KurtAr 2

Bu vesileyle, Kırım Derneği Genel Merkezi Yönetim Kurulu olarak tekrar şehidimize Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve bütün Türk milletine başsağlığı dileriz.