Kültürel Çalışmalarımıza Tüm Dostlarımızı Bekliyoruz

Ekim 2018
Pt Sa Çr Pr Cm Ct Pz
29 30 31

Derneğimiz Genel Merkez Yönetim Kurulu, Zeytin Dalı Harekatı sırasında şehit düşen Piyade Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan'ın vasiyetini yerine getirmek için düzenlenen kampanyayı destekleme kararı aldı.

Kurt-Ar Uluslararası İnsani Yardım Derneği, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin Afrin bölgesinde terörle mücadele çerçevesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Musa Özalkan'ın Telafer'deki Türkmen çocukların eğitimi için bıraktığı vasiyetini gerçekleştirmek üzere kampanya başlattı.

sehitMusaÖzalkan KurtAr 1

Genel Merkezimiz de 06 Nisan 2018 tarihli dünkü genişletilmiş Yönetim Kurulu toplantısında Afrin şehidimiz Musa Özalkan'ın vasiyetini ifa etmek üzere Kurt Ar İnsani Yardım Derneği tarafından başlatılan yardım kampanyasına bütün Şubelerimiz, üyelerimiz ve gönüllülerimizin destek vermesi için çalışmalar yapılması kararlaştırılmıştır. Genel Merkezimiz ve Şubelerinin üyeleri ile bütün gönüllü ve dostlarımızı bu kampanyaya desteğe davet ediyoruz.

sehitMusaÖzalkan KurtAr 2

Bu vesileyle, Kırım Derneği Genel Merkezi Yönetim Kurulu olarak tekrar şehidimize Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve bütün Türk milletine başsağlığı dileriz.