Ukrayna’nın 27. Bağımsızlık Yıldönümü Resepsiyonu - Ankara

10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Kırım Derneği Genel Merkezi ve Ballıkpınar Şubesi Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan heyet Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay'ı ziyaret etti. Genel Başkan Mükremin Şahin'in başkanlığında ziyareti gerçekleştiren heyet, Belediye Başkanına Derneğin yapmış olduğu çalışmalar ve Belediye sınırları içinde bulunan Kırım Tatar köyleri hakkında bilgiler verdi.

3

Görüşmede Gölbaşı ilçesi Ballıkpınar mahallesinde bulunan Derneğe ait tesis konusu da görüşüldü.

2

Gölbaşı ilçesi Ankara'ya bağlı olup, Mogan ve Eymir gölleri ile Beynam ormanını da sınırları içinde barındıran, Ankara'nın sayfiye ve dinlenme merkezi olarak tanınmış bir ilçedir.

4

1