Türkiye'de Din Öğrenimi Alacak Öğrencilerin Mülakatı Geniçesk'te Yapıldı
Derneğimiz, Novoalekseyevka Şehrindeki Kırım Tatar Aileleri Ziyaret Etti.
Refat Çubarov, KEİPA Başkan Yardımcılığına seçildi
Türkiye Avrupa 3.'sü oldu!
Genel Merkezimiz Organizasyonu İle Yapılan İftarlar Tamamlandı
Türk Ocağı Herson İftarları
İstanbul Anadolu Yakası Şubemizin Adalar da İftarı
Genel Merkezimiz Organizasyonunda Geniçesk İftarları
Kalecikkayalılar İftarı Ankara’da Yapıldı
Ş. Gaspıralı Kadın İnisiyatifi’nden Gebze Şubemizi Ziyaret
Dışişleri Bakanları ve Kırımoğlu İftarımızda
Dikmen'deki Dernek binamız açılışa hazırlanıyor
Ukrayna Diaspora Kimliği İçin Başvurular Başlamıştır

Faaliyet Takvimi

Haziran 2018
Pt Sa Çr Pr Cm Ct Pz
25 26 27 28 29 30

Kırım Derneği Genel Merkezi ve Ballıkpınar Şubesi Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan heyet Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay'ı ziyaret etti. Genel Başkan Mükremin Şahin'in başkanlığında ziyareti gerçekleştiren heyet, Belediye Başkanına Derneğin yapmış olduğu çalışmalar ve Belediye sınırları içinde bulunan Kırım Tatar köyleri hakkında bilgiler verdi.

3

Görüşmede Gölbaşı ilçesi Ballıkpınar mahallesinde bulunan Derneğe ait tesis konusu da görüşüldü.

2

Gölbaşı ilçesi Ankara'ya bağlı olup, Mogan ve Eymir gölleri ile Beynam ormanını da sınırları içinde barındıran, Ankara'nın sayfiye ve dinlenme merkezi olarak tanınmış bir ilçedir.

4

1