Derneğimizden Ukrayna'da Eğitim Gören Kırım Tatar ve Ahıska Türkü Öğrencilere Destek
Kırım Tatarlarının Efsanevi Lideri Mustafa Kırımoğlu 75 Yaşında
Ukrayna Devlet Başkanı Poroşenko'dan Genel Başkanımıza Hediye Takdimi
Yeni Binamızda Gençlik Komisyonumuzun İlk Etkinliği
Kültürel Çalışmalarımıza Tüm Dostlarımızı Bekliyoruz
Derviza Şenliği Polatlı Toydemir'de Gerçekleştirildi
Serra Menekay Eskişehir'de Okurlarıyla Buluştu
Genel Merkezimizin Yeni Binasında İlk Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı
Atlı Okçulukta Türkiye Şampiyonu Alperen Alkan Oldu
Ukrayna’nın 27. Bağımsızlık Yıldönümü Resepsiyonu - Ankara
Dikmen'deki Dernek binamız açılışa hazırlanıyor
Ukrayna Diaspora Kimliği İçin Başvurular Başlamıştır

PRO Twitter Widget

Faaliyet Takvimi

Kasım 2018
Pt Sa Çr Pr Cm Ct Pz
26 27 28 29 30

Kırım Tatar Teşkilatları Platformu adına Eskişehir’de faaliyet göstermekte olan Kırım Vakfı, EKHAD ve Eskişehir Kırım Derneği tarafından düzenlenen imza gününde TRT Muhabiri – Yazar Gönül Şamilkızı 6.Ocak.2018 Cumartesi günü Eskişehir’de okuyucularıyla buluştu. Emin Bektöre Deneyimli Kafe'de düzenlenen etkinliğe ilgi büyüktü.

26693978 10155867018288211 1329522031 n

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Eskişehir Türk Ocağı Başkanı Prof.Dr.Nedim Ünal’ın da hazır bulunduğu toplantıya Genel Merkezimizi temsilen Mükremin Şahin, Ömer Özel, Ali Olgun Boydak, Şükrü Aktaran, Oya Deniz Çongar ve Ömer Albayrak da katıldılar. Pek çok sendika, sivil toplum kuruluşu ve dernek temsilcisinin hazır bulunduğu imza gününe vatandaşların ilgisi de görülmeye değerdi.

26553161 10155867019548211 1980246386 n

Etkinlik Kırım'ın işgal sürecini anlatan ve Gönül Şamilkızı'nın bu dönemde Kırım’da yapmış olduğu röportajlarla hazırladığı, izlenimlerini aktaran bir video gösterimi ile başladı. Daha sonra Şamilkızı tarafından kitabın yazılması aşaması anlatıldı.

26637701 10155867017638211 1548332726 n

Konukların sordukları sorularla interaktif bir havada geçen toplantı okuyucuların kitaplarını imzalatmaları ile sona erdi.

26552661 10155867016898211 1985064559 n

Foto: Nedim Ergün Kırımlı