Türkiye'de Din Öğrenimi Alacak Öğrencilerin Mülakatı Geniçesk'te Yapıldı
Derneğimiz, Novoalekseyevka Şehrindeki Kırım Tatar Aileleri Ziyaret Etti.
Refat Çubarov, KEİPA Başkan Yardımcılığına seçildi
Türkiye Avrupa 3.'sü oldu!
Genel Merkezimiz Organizasyonu İle Yapılan İftarlar Tamamlandı
Türk Ocağı Herson İftarları
İstanbul Anadolu Yakası Şubemizin Adalar da İftarı
Genel Merkezimiz Organizasyonunda Geniçesk İftarları
Kalecikkayalılar İftarı Ankara’da Yapıldı
Ş. Gaspıralı Kadın İnisiyatifi’nden Gebze Şubemizi Ziyaret
Dışişleri Bakanları ve Kırımoğlu İftarımızda
Dikmen'deki Dernek binamız açılışa hazırlanıyor
Ukrayna Diaspora Kimliği İçin Başvurular Başlamıştır

Faaliyet Takvimi

Haziran 2018
Pt Sa Çr Pr Cm Ct Pz
25 26 27 28 29 30

Kırım Tatar Teşkilatları Platformu adına Eskişehir’de faaliyet göstermekte olan Kırım Vakfı, EKHAD ve Eskişehir Kırım Derneği tarafından düzenlenen imza gününde TRT Muhabiri – Yazar Gönül Şamilkızı 6.Ocak.2018 Cumartesi günü Eskişehir’de okuyucularıyla buluştu. Emin Bektöre Deneyimli Kafe'de düzenlenen etkinliğe ilgi büyüktü.

26693978 10155867018288211 1329522031 n

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Eskişehir Türk Ocağı Başkanı Prof.Dr.Nedim Ünal’ın da hazır bulunduğu toplantıya Genel Merkezimizi temsilen Mükremin Şahin, Ömer Özel, Ali Olgun Boydak, Şükrü Aktaran, Oya Deniz Çongar ve Ömer Albayrak da katıldılar. Pek çok sendika, sivil toplum kuruluşu ve dernek temsilcisinin hazır bulunduğu imza gününe vatandaşların ilgisi de görülmeye değerdi.

26553161 10155867019548211 1980246386 n

Etkinlik Kırım'ın işgal sürecini anlatan ve Gönül Şamilkızı'nın bu dönemde Kırım’da yapmış olduğu röportajlarla hazırladığı, izlenimlerini aktaran bir video gösterimi ile başladı. Daha sonra Şamilkızı tarafından kitabın yazılması aşaması anlatıldı.

26637701 10155867017638211 1548332726 n

Konukların sordukları sorularla interaktif bir havada geçen toplantı okuyucuların kitaplarını imzalatmaları ile sona erdi.

26552661 10155867016898211 1985064559 n

Foto: Nedim Ergün Kırımlı