Facebook Twitter Youtube Vimeo
ANTALYA’DA KADINLAR ÇİÇEK AÇTI
  21.04.2017 - 17:34  |  Yazı Boyutu: 10 12 14 16

ANTALYA’DA KADINLAR ÇİÇEK AÇTI

Antalya’da, ’Kadınlar Çiçek Açıyor’ sloganıyla bu yıl ilki düzenlenen Uluslararası Turizm Festivali’ne katılan yerli ve yabancı kadınlar, başlarına çiçekten yaptıkları taçları takarak yürüdü.

Antalya Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle 21 Nisan 2017’de başlayan Uluslararası Turizm Festivali, Karaalioğlu Parkı’nda düzenlenen ’Kadınlar Yürüyüşü’ ile devam etti. Çeşitli kurum, kuruluş ve derneklerin de desteklediği etkinlikte çoğunluğu yabancı çok sayıda kadın, desenli elbiseleri ve başlarında çiçekle yaptıkları taçlarla yürüdü. Bu etkinlikte Derneğimiz Manavgat Şubemiz tarafından temsil edildi. Park içerisinde tur atan kadınlar, festival kapsamında açılan stantlara çiçek bıraktı. Karalioğlu Parkı’ndaki kendilerine ayrılan 10 masa ile Kırım Türkleri’ni temsil eden Kırım Derneği Manavgat Şubesi üyesi kadınlarımıza vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Manavgat Şubemiz aynı zamanda etkinliğin Gala Programında da Yönetim Kurulu üyeleri tarafından temsil edildiler.

Bu yazıyı : 126 kişi okudu.
Bookmark and Share Arkadaşına Gönder  Yazdır
İsminiz \ Takma İsim*