• Ankara'da ziyaretleri çerçevesinde çeşitli görüşmelerde bulunan Kırım Tatar halkının milli lideri Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu, Ukrayna Başsavcısı Yuriy Lutsenko, Kırım Özerk Cumhuriyeti Savcısı Gündüz Mammedov Derneğimizi ziyaret etti.

260917 MKirimoglu0

Ukrayna Ankara Büyükelçisi Andriy Sıbiga ve Ukrayna Bursa Fahri Konsolosu Görkem Şehsuvar'ın da katıldığı Genel Merkezimizde gerçekleştirilen toplantıda Rusya'nın işgal ettiği Kırım'da yaşanan insan hakları ihlalleri ele alınmıştır.

260917 MKirimoglu2

Derneğimiz Genel Başkanı Mükremin Şahin de konuklarımıza Derneğimizin faaliyetleri ve Türkiye'deki Kırım Tatarları hakkında genel bir bilgilendirme yapmıştır.

260917 MKirimoglu4

Liderimiz Mustafa Kırımoğlu dün akşam (25 Eylül 2017) Derneğimiz Yönetim Kurulu Toplantısına da iştirak etmişlerdi.

250917 MKirimoglu1