•

Ankara’da, Kırım Tatar gençleri, 11 Temmuz Cuma günü iftarda bir araya geldiler. Dernek gençlik kollarımızın organize ettiği iftar yemeğine, tatil olmasına ve Ankara’da eğitim gören gençlerimizin bir çoğunun evlerine dönmüş olmasına rağmen ilgi iyi seviyedeydi. Kalabalık bir iftarın ardından bu organizasyonların sıklaşması temennisi ile güzel sohbetler yapıldı.

İçerisinde bulunduğumuz sene devamında vatan Kırım’da meydana gelen olaylar göz önüne alındığında; gençlerimizin bir araya gelmeleri, fikir alış verişi yapmaları ve dernek çalışmalarına dahil olmaları büyük önem arz etmektedir. Bizlerin diasporada birlikte olmamız ve yapacağımız her türlü faaliyetimiz, Kırım’daki kardeşlerimize büyük moral olacaktır. Kırım Tatar gençlerinin birliklerinin daim olması ve bu gibi faaliyetlerin artarak devam etmesini temenni ediyoruz.