• Bakanlar Kurulu Kararı ile “Kamu Yararına Çalışan Dernekler” statüsünde olan ve Türkiye genelinde 20 şubesi ile faaliyet gösteren Derneğimiz, Bursa ilinde de faaliyet göstermeye başladı.

Bursa Valiliğine yapılan müracaatla 13 Ağustos 2012 tarihinde resmen kurulmuş olan Bursa Şubemizin ilk yönetim kurulu aşağıdaki isimlerden oluştu.

İsmail Adnan SÜYEN
    Süleyman GENCE
    Yunus GÜNERİ
    Abdullah DEMİR
    Abdurrahman KARACA
    Halûk YAŞAYANLAR
    Nihat TUNGUÇ

Bugüne kadar Kırım’a yönelik pek çok faaliyete imza atan ve özellikle Kırım’dan Türkiye’ye okumaya gelen öğrencilerin ilk durak yeri olan Bursa’da 1996 yılından beri 500’den fazla öğrencinin her türlü ihtiyaçları ile yakından ilgilenerek, öğrencilerin gönlünde de taht kuran Adnan Süyen Başkanlığındaki yeni yönetimi tebrik eder, çalışmalarının devamı ile başarılar dileriz.

Adnan Süyen bir grup ögrencisi ile