•  Kırım Derneği Genel Merkezi
  •   +90.312.419 47 49
  •   info@kirimdernegi.org.tr
  • GEBZE ŞUBEMİZDEN:

    Darıca Belediyesinin düzenlediği “Şehirler ve Kültürler Kaynaşıyor” etkinliğinde 3 Ağustos 2014 ile 8 Eylül 2014 tarihleri arasında; 37 gün boyunca Derneğimizi ve Kırım Tatar kültürünü tanıttık.

    37 gün boyunca her gün dernek gönüllülerimiz ile birlikte standımızda çibörek, tögerek, kıyık yapılarak sunuldu.

    Yönetim Kurulu, Kadınlar Kolu ve Gençlik Kollarımız tam kordineli çalışma performansı sergileyerek, Derneğimizi, Vatan Kırımı anlattık. Dergi, bröşür, kitap ve bayraklarla donatılan standımızı çok sayıda ziyaretçi gezdi.

    Bizleri yalnız bırakmayan, Milletvekillerimize, Darıca Belediye Başkanımıza, Darıca Kaymakamıza, Gebze Belediye Başkanımıza, Pendik Belediye Başkanımıza, Gebze Kent Konseyi Başkanımıza, Değerli üyelerimize ve dostlarımıza, STK Başkanlarımıza, TRT Avaz ekibine, Basın Mensubu arkadaşlarımıza Yönetim Kurulumuz adına teşekkür ederim.

    Bu proje kapsamında her gece anfi tiyatroda her derneğin kültür programı yapması ayrıca programa renk kattı. Vatan Kırımın Rusya tarafından işgal edilmesi sebebi ile amfi tiyatrodaki programı yapmak istemememizi anlayış ile karşılayan değerli Darıca Belediye Başkanımız Sn. Şükrü Karabacak’a minnetlerimizi sunarız.

    Şerife ORAK

    Kırım Derneği Gebze Şubesi Yönetim Kurulu Adına

    Şube Başkanı  

     

    Pin It