•  Kırım Derneği Genel Merkezi
  •   +90.312.419 47 49
  •   info@kirimdernegi.org.tr
  • Bursa’da Kırım Şarkıları Konseri

     

     

    Derneğimiz Bursa Şubesi 15 Ocak 2017 Pazar günü saat 17.00’de Bursa’da Ördekli Kültür Merkezi’nde “Kırım Şarkıları - Metin Batur ve Mamed Cafarov Konseri”ne ev sahipliği yaptı.

     

          

     

    Yaklaşık 300 kişinin izlediği konser Mustafa Cemiloğlu Belgeseli’nin sunumu ile  başladı. Daha sonra Bursa Şubemizin oluşturmuş olduğu koro Kırım Şarkıları’ndan örnekler sundu. Başkanımız Yunus Güneri’nin koro eşliğinde seslendirdiği “Ey Güzel Kırım” yırı büyük beğeni topladı.

     

        

     

    Metin Batur ve Mamed Cafarov’un Kırım Şarkıları konseri konuklar tarafından büyük ilgi ile izlendi. Bursa Kırım Türkleri Derneği adına Esat Take ve Cengiz Kırgız; Bursa Kumanova Derneği yetkilileri; İstanbul, Gebze ve Yalova Şube Başkanlarımız ile üyelerinin de katıldığı konserde MHP Bursa Eski Milletvekilleri Necati Özensoy ve Tevfik Topçu’nun yanı sıra Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Muhsin Özlükurt’ta konuk olarak hazır bulundular.

     

     

     

    Derneğimiz Bursa Şubesi’nin bugüne kadar yaptığı faaliyetlerin slaytlar eşliğinde yapılan sunumu da konuklar tarafından ilgi ile izlendi.

     

        

     

    Pin It