• Bugün saat 10:50’de Ankara’da Kırım Tatar Sürgünü Matem Mitingi’ne resmî olarak yeniden izin alındı.

Kırım Tatar Sürgünü Matem Mitingi’nin kapalı alana alınması yönünde Ankara Valiliğince daha önce yapılması istenen düzenlemeden vazgeçildi.

13 Mayıs 2017 Cumartesi günü Ankara’daki Kırım Tatar Sürgünü Matem Mitingi’nin daha önceden planlandığı şekli ile Anadolu (Tandoğan) Meydanında yapılması yönündeki bildirim, bu sabah Ankara Valiliğince Kırım Derneği Genel Merkezi’ne yapıldı.

Bunun üzerine 11 Mayıs 2017 akşamı Kırım Tatar Teşkilatları Platformu tarafından alınan İptal kararı da kaldırıldı.

Kırım’a destek vermek isteyen bütün vatandaşlarımızı 13 Mayıs Cumartesi günü saat 13.30 da Anadolu (Tandoğan) meydanına bekliyoruz.