• Konya ili Tuzlukçu ilçesi’nde kurulan Köklüce Şubemiz, 27 Şubat 2023 tarihinde kuruluş işlemlerini tamamlayarak Kırım Derneği Köklüce Şubesi olarak faaliyetlerine başladı.

d48b630b 6c55 44d2 8b6b ce98fc68a0f8

Kırım Derneği Köklüce Şubesi’nin kurucu yönetim kurulu ilk toplantısını 21 Mart 2023 tarihinde çevrim içi olarak gerçekleştirdi. Toplantıya kurucu yönetim kurulu üyelerimiz Şaban Atçı, Büşra Kayar, Mehmet Kayar, Servet Odaman, Hatice Kayar, Bahattin Kayar, Ömer Yılmaz ve Gürkan Kayar katıldı.

90317cfa 46bd 4967 ad6b a93a9d4e3c85

Toplantıda Nisan 2023 ayı içerisinde yapılması planlanan genel kurul toplantısının gündem maddeleri ve tarihi belirlendi. Üye kayıtları hakkında gerekli şartlar kararlaştırıldı. Ayrıca toplantı sonunda iştirak eden Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyemiz ve Kırım Vakfı Başkanı Tuncer Kalkay da  hayırlı olsun dilekleri ile dernek çalışmaları hakkında tecrübelerini kurucu üyelerimiz ile paylaştı.

Bu vesile ile Köklüce Şubemiz kurucu üyelerini tebrik eder, Köklüce Şubemize de faaliyetlerinde başarılar dileriz.