• Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Avrasya Yazarlar Birliği ve Kırım Vakfı’mızın birlikte düzenlediği “DOĞUMUNUN 80.YILINDA KIRIM TATAR ŞAİRİ ŞAKİR SELİM'İ ANMA TOPLANTISI ve KİTAP TANITIMI” 30 Kasım 2022 tarihinde Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi'nde gerçekleştirilecek.

Kırım Vakfı Mütevelli Heyeti Üyelerimiz de olan Prof. Dr. Zühal Yüksel ve Dr. Işılay Işıktaş Sava ile Merhum Şairimiz Şakir Selim’in Kızı Doç. Dr. Leniyara Selim Celilova’nın konuşmacı olacağı toplantımıza katılımlarınızı bekliyoruz.

Avrasya Yazar Birliği “Bengü Yayınları” tarafından neşredilen, Kırım Vakfı’mız Mütevelli Heyeti Üyesi Dr. Işılay Işıktaş Sava’nın hazırladığı “Kırım Tatar Şairi Şakir Selim'in Şiirleri” kitabının tanıtımı da programda yer alacaktır.

Tarih:    30 Kasım 2022

Saat:      10.30