• Sevgili dostlarımız…

Tarih boyunca Kırım Tatar Halkı büyük facialar yaşadı. Muhaceret ve sürgün yollarında büyük kayıplar verdi. Bu zor zamanlarda halkımızı ayakta tutan anneler oldu.

Her türlü imkânsızlığa rağmen evlâtlarını yetiştiren, onları vatanına-milletine hayırlı bireyler olma yolunda eğiten, millî mücadele yolunda halk ile omuz omuza yürüyen kahraman Kırım Tatar kadınlarının şahsında bütün annelerin; özellikle de yaşamakta olduğumuz salgın döneminde görevlerini zor şartlar altında da olsa yerine getirmekten çekinmeyen sağlık çalışanı annelerimizin “Anneler Günü”nü kutluyoruz.

Kırım Derneği Genel Merkezi

Mustafa Osmanov, Esma ve Adile Karaşayev, Emine Urkumet, Samir ve Amet Abdişev, Medine Kadirova - Kiev

Ayşe Kubedinova - Kırım

Zera Zinedinova - Kırım