• Derneğimiz Toydemir Şubesi 13 Mart 2021 Cumartesi günü saat 11.00'te Olağan Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdi. Pandemi kurallarına uyularak yapılan genel kurulda toplantı yeter sayısının sağlandığının anlaşılması üzerine Dernek Başkanı Vecdi Özgey’in konuşması ile toplantı başlatıldı.

WhatsApp Image 2021 03 15 at 09.52.35 1

Toplantı divan başkanlığına Nurettin Coşkun; katip üyeliklere de Mehmet Nadir Özgey ve Bülent Kasapoğlu oybirliğiyle seçildiler.

WhatsApp Image 2021 03 15 at 09.52.36

Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı ve Ant Etkenmen Marşı okunduktan sonra Yönetim Kurulu adına Selçuk Bozdemir tarafından 2018-2021 faaliyet raporunu okundu. Bu sırada söz alan Şube Başkanı Vecdi Özgey seçilmeleri halinde yapmayı planladıkları çalışmalar hakkında üyeleri bilgilendirerek üyelerden gelecek proje tekliflerine de açık olduklarını ifade etti. Ardından faaliyet raporu açık oylamaya sunulmuş ve oy birliğiyle kabul edildi.

WhatsApp Image 2021 03 15 at 09.52.36 2

Daha sonra yeni yönetim ve denetim kurulu önerilen isimler arasından gizli oylama tasnif usulüyle yapılan seçimle aşağıda belirtilen liste oy birliğiyle kabul edildi:

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER                                         YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELER
                                                               1- Vecdi Özgey                                                                                 1- İhsan Ekinci
                                                               2- Havva Bozdemir                                                                          2- Dilek Ünal
                                                               3- Selçuk Bozdemir                                                                         3- Mutlu Bozdemir
                                                               4- Nihat Gelgit                                                                                  4- Levent Toraman
                                                               5- Sedat Toraman                                                                            5- Yunus Özgey
                                                               6- Sonel Akgün                                                                                 6- Selçuk Turgan
                                                               7- Mesut Çetin                                                                                  7- Cemalettin Serdar

DENETİM KURULU ASİL ÜYELER                                             DENETİM KURULU YEDEK ÜYELER
                                                              1- Gökben Akgün                                                                          1- Bülent Kasapoğlu
                                                              2- Murat Coşkun                                                                           2- Orhan Turgan
                                                              3- Ertan Toraman                                                                          3- Binnur Gelgit

Dilek ve temenniler bölümünde yeni seçilen yönetim kurulu adına söz alan Vecdi Özgey üyelere teşekkür ederek çalışmalarına aynı heyecanla devam edeceklerini ifade ederek bu olağan genel kurul toplantısının hayırlara vesile olması temennisini dile getirdi.

WhatsApp Image 2021 03 15 at 09.52.36 1

Genel kurul toplantısından ardından yeni Yönetim Kurulu ilk toplantısını yaparak ve görev dağılımını aşağıdaki gibi belirledi:

Başkan: Vecdi Özgey
                                                                                                 Başkan Vekili: Havva Bozdemir
                                                                                                 Sekreter: Selçuk Bozdemir
                                                                                                 Muhasip: Nihat Gelgit
                                                                                                 Veznedar: Sedat Toraman
                                                                                                 Üye: Sonel Akgün
                                                                                                 Üye: Mesut Çetin

Genel Merkez Yönetim Kurulu olarak yeni seçilen arkadaşlarımızı kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.