• Derneğimiz Gebze Şubesi, 24 Aralık 2017 tarihinde bir kahvaltı buluşması düzenledi.

25994832 1800479143357090 1829262707118644467 n

Dernek lokalinde düzenlenen kahvaltıya, Kocaeli Şube Başkanımız Suavi Oktay ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bursa Şube Başkanımız Yunus Güneri ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Yalova Çiftlikköy Şube Başkanımız Zeki Ertürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İstanbul Anadolu Yakası Şube Başkanımız Turgut Güngez ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Aksaray Şube Başkanımız Ahmet Kırımlı, Ceyhan Şubemiz Yönetim Kurulu Üyesi Murat Kandemir, Gebze Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Sezer Nilgün Aydın katıldılar. Gebze Şube Başkanımız Şerife Orak, diğer Şubelerimize katılımlarından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, çalışmaları hakkında da bilgilendirmelerde bulundu.

26046993 1800477426690595 2665186888873671317 n

Neşeli ve samimi bir ortamda geçen kahvaltı buluşmasında ve Kırım Tatar şarkıcı ve Radio Meydan Muhabiri Elzara Batalova, söylediği Kırım Tatar yırlarıyla misafirlere duygulu anlar yaşattı. Kahvaltıda Kırım kültürünün tanıtılması başta olmak üzere işgal altındaki yarımadanın sesinin duyurulmasına yönelik konular da konuşuldu.

25594381 1800477016690636 605536363501434485 n

Bunun dışında kahvaltıya "Kırım Şarkıları-Crimean Songs" adlı enstrümantal Kırım müzikleri albümünü çıkaran Kırım Tatar sanatçı Metin Batur, genç Kırım Tatar klarnet sanatçısı Alim Kurtmemetov ve ATR Kanalı Türkiye temsilcisi Emine Halil ve Vladlen Melnikov da iştirak ettiler.

25659474 1500872653363717 8405376233626873556 n

Fotolar: Vladlen Melnikov