• Sevgili dostlarımız…

Birkaç aydır dünyayı etkisi altına alan salgın hastalık sebebiyle bu yıl Ramazan sevincini hepimiz alıştığımızın dışında ve çok farklı bir şekilde yaşadık.

Mübarek Ramazan Bayramımızı da aynı şekilde evlerimizde ve tecrit koşulları içerisinde geçireceğiz. Sabırlarımızın hayırlara vesile olması temennisiyle bir kez daha herkesi sevdikleri ve kendi sağlıkları için tecrit koşullarına uymaya davet ediyoruz.

Kıymetli dostlarımız gelecek günlerin bütün insanlığa sağlık, huzur ve barış getirmesini diliyoruz.

Hep bir arada olacağımız nice bayramlar geçirmek arzusuyla Ramazan Bayramınız kutlu olsun!

Kırım Derneği Genel Merkezi