• Derneğimiz İstanbul Anadolu Yakası Şubesi 15 Şubat 2020 cumartesi günü olağan genel kurulunu yaptı.

86433208 264465337869083 7173882744932401152 n

Genel Başkanımız Mükremin Şahin'in de hazır bulunduğu toplantı yeter çoğunluğun sağlanması ile saat 16.00'da başladı. Şube Başkanı Turgut Güngez'in üyelere hoşgeldiniz dediği açılış konuşmasının adından Divan Heyeti oluşturuldu.

86609144 197097688338707 7927708595540459520 n

Oya Deniz Çongar Şahin'in Divan Başkanı olduğu heyette üye olarak Rabia Demiray ve Elif Kurtbörü İşbilir yer aldı.

giris1

Milli Marşlar'ın okunması sonrasında İstanbul Anadolu Yakası Şubemizin 2017-2020 yılına ait Faaliyet Raporu'nu Aybola Polat, 2017-2020 yılına ait Denetim Kurulu Raporu'nu ise Elvan Çağatay okudu. Raporların okunması ve oylamaya sunulmasının ardından yeni yönetim ile dernek organlarının belirlenmesi için seçime gidildi. Tek liste ile yapılan seçimde İstanbul Anadolu Yakası Şubemizin yeni yöneticileri şu şekilde belirlendi.

• Yönetim Kurulu Asil: Şebnem Sözen, Zekeriya Başarslan, Serpil Mafke, Aybala Polat, Kuddüs Kurtbörü, Rabia Demiray, Zafer İşcen
    • Yönetim Kurulu Yedek: Turgut Güngez, Alper Yavuzeser, Mehmet Faik Ayturan, Cemil Bağış, Bülent Altay, Ufuk Aykol, Muharrem Kuleli
    • Denetleme Kurulu Asil: Elvan Çağatay, Rüştü Yurdupak, Cemal Demiray
    • Denetleme Kurulu Yedek: Sercan Dikici, Kürşat Altay, Saadet Töre
    • Disiplin Kurulu Asil: Niyazi Elitok, Deniz Öztoprak, Zehra Füsun Noyanlı
    • Disiplin Kurulu Yedek: Abdullah Yantır, Özlem Şengül, Göksel Nazik

86625123 212284109822554 5947769890885599232 n

86802384 654826478592125 3278465909903065088 n

Seçimin ardından Turgut Güngez'e hizmetleri için teşekkür edildi. Genel Başkanımız Mükremin Şahin de yaptığı hayırlama konuşmasında hanımların çoğunlukta olduğu bir yönetimin seçilmesinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

86971315 2691283297772163 282047487261278208 n

Kadınlarına 103 yıl evvel, dünyanın medeni pek çok devletinden önce seçme ve seçilme hakkı veren bir toplumun Divan Heyeti'ni de hanımlar arasından belirlemiş olmasından da son derece gurur duyduğunu ifade eden Şahin yeni seçilen arkadaşlarımıza başarılar dileyerek Genel Merkezimizin önümüzdeki aylarda yapmayı planladığı faaliyetler hakkında kısaca bilgi verdi.

Derneğimiz İstanbul Anadolu Yakası Şubesi’nin yeni Yönetim Kurulu, Genel Kurul’un ardından yaptığı ilk toplantısı ile görev dağılımını aşağıdaki şekilde belirledi.

• Şebnem Sözen: Başkan
    • Zekeriya Başarslan: Başkan Yrd.
    • Serpil Mafke: Sekreter
    • Rabia Demiray: Veznedar
    • Kuddüs Kurtbörü: Muhasip
    • Aybala Polat: Üye
    • Zafer Avraham İşcan: Üye

Dernek organlarına yeni seçilen üyelerimize hayırlı olsun dileklerimizle yeni görevlerinde ve çalışmalarında başarılar temenni ediyoruz.