• Kırım Derneği Manavgat Şubemiz 2020 yılında planlanan etkinlikler ile ilgili takvimini yayınladı.

Bu takvime göre planlanan etkinlikler, tarihlerine göre aşağıda sıralanmıştır.

• 14 Şubat 2020; Üyelerle birlikte beraber akşam yemeği etkinliği
    • Şubat ayı sonunda üyelerimizle kahvaltı etkinliği
    • 23 Şubat 2020; Numan Çelebi Cihan Ölüm yıldönümünde camide dua okutulmasi.Lokum İkram edilmesi
    • Mart ayı içerisinde Kırımın işgali için Antalya saat kulesi meydanında protesto mitingi.
    • 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Atatürk Kültür Merkezi Konferans salonunda geçen yılda yaptığımız gibi kaynaşma birlik amaçlı kahveli pasta günü organizasyonu. Üyelerimize ve misafirlerimize Şefika Gaspıralı hakkında slayt sunumu
    • 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Programı’nda protokol etkinliklerine katılım ve Dernek çelengimizi sunum.
    • 21 Mart Nevruz etkinliklerine katılım
    • Nisan ayı içerisinde sosyal sorumluluk projesi kapsamında derneğimizce organize edilecek diş hekimi ile birlikte okul öncesi ve ilkokul öğrencilerine okullarında ağız bakımı ve hijyeni hakkında bilgilendirme ve diş taraması .
    • 18 Mayıs 1944 Kırım Tatar sürgünün yıldönümünde Akdeniz Ün.Meslek Yüksekokulunda Kırım Tatar Sürgününün slaytlı olarak anlatımı ve arkasından Haytarma Filminin gösterimi
    • Mayıs ayı  sonu-Haziran ayı başında Bahara merhaba Kermesi
    • 26 Haziran Kırım Tatar Milli Bayrak Günü kutlaması
    • Ayda bir Perşembe günü duamız.
    • Resmi Bayramlarda protokol davetlerine iştiraklerimiz