• Genel Merkez heyetimiz 18 Kasım 2019 tarihinde Kyiv’deki Yunus Emre Enstiüsü’nü ziyaret etti.

Yunus Emre4

Dünya Kırım Tatar Kongresi icra heyeti toplantısı için Kyiv 'de bulunan Genel Başkanımız ve beraberindeki heyet tarafından Yunus Emre Enstitüsü Müdürü Ender Korkmaz’a yapılan ziyarette, Maarif Vakfı Ukrayna Ülke Temsilcisi Emrah Dokuzlu ile de bir araya gelindi ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Heyette Dünya Kırım Tatar Kongresi Genel Başkan Yardımcısı ve Kırım Derneği Genel Başkanı Mükremin Şahin, Dünya Kırım Tatar Kongresi Genel Sekreteri ve Genel Başkan Vekili Namık Kemal Bayar, Kırım Derneği Ukrayna Temsilcisi İsmet Yüksel, Oya Deniz Çongar Şahin, Fethi Kurtiy Şahin yer aldı.