• Genel Merkez heyetimiz 15 Kasım 2019 tarihinde Türkiye’nin Kyiv’deki Büyükelçiliği’ni ziyaret etti.

buyukelci guldere4giris

Dünya Kırım Tatar Kongresi icra heyeti toplantısı için Kyiv'de bulunan Genel Başkanımız ve beraberindeki heyet tarafından Türkiye'nin Kiev Büyükelçisi Yağmur Ahmet Güldere'ye yapılan nezaket ziyareti son derece samimi bir ortamda geçti ve karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu.

buyukelci guldere3

Heyette Dünya Kırım Tatar Kongresi Genel Başkan Yardımcısı ve Kırım Derneği Genel Başkanı Mükremin Şahin, Dünya Kırım Tatar Kongresi Genel Sekreteri ve Genel Başkan Vekili Namık Kemal Bayar, Dünya Kırım Tatar Kongresi Denetleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Enver Aydoğan, Oya Deniz Çongar Şahin, Işıl Gözleveli, Kırım Derneği Ukrayna Temsilcisi İsmet Yüksel ve Alper Yavuzeser vardı.

buyukelci guldere2