Değerli üyelerimiz, hayırsever vatandaşlarımız,

Her Ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da fitre, zekât ve fidyelerini Kırım’daki ihtiyaç sahiplerine, cezaevlerinde olan arkadaşlarımızın çocuklarına, ailelerine ve hastalara göndermek isteyen üyelerimizin ve hayırseverlerin hayırlarını ulaştırmalarına yardımcı olacağız.

Diyanet İşleri Başkanlığınca 2019 yılı için belirlenen en düşük fitre bedeli 23,00 TL olarak açıklanmıştır.

Fitre, zekât ve fidye hayırlarını Kırım’da yaşayan kardeşlerimizle paylaşmak isteyen üyelerimiz Derneğimizin aşağıdaki hesap numaralarına “Kırım’a gönderilmek üzere FİTRE”, “ZEKAT” veya “FİDYE” açıklaması ile şartlı olarak bağışlarını gönderebilirler.

Ayrıca, vatan Kırım’da iftar vermek isteyenler kişi başı 3$ olacak şekilde (10 kişi 30$, 50 kişi 150$, 100 kişi 300$ şeklinde)  bağışta bulunarak hayırlarını yapabilirler. İftar düzenlemek isteyenler de aynı hesap numaralarına “Kırım’da İFTAR” açıklaması ile şartlı olarak bağışlarını gönderebilirler.

Bu niyetle yapacağınız bağışlarınız Derneğimiz aracılığıyla Kırım’a ulaştırılacaktır.

TC Ziraat Bankası Ankara Yenişehir Şubesi / Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği

TL Hesabı:

HesapNo         :471-39775088-5002