• dqtk logo

Türkiye:

1-Tekirdağ Emiryakup Köyü Camii (22 Şubat Cuma vaqti)

2-Kırım Derneği Kırıkkale Şubesi (22 Şubat Akşam namazı sonrası/Dernek merkezi)

3-Eskişehir Kırım Derneği (22 Şubat Akşam ile Yatsı namazı arası/Mamure Camii)

4-Kırım Derneği Genel Merkezi (22 Şubat Akşam ile Yatsı namazı arası/Ankara Hacı Bayram Veli Camii)

5-Kırım Derneği Manavgat Şubesi (22 Şubat Yatsı namazı sonrası/Manavgat Çarşı Camii)

6-Kırım Derneği Bursa Şubesi (22 Şubat akşamı/Yenimahalle Camii)

7-İzmir Kırım Derneği (23 Şubat öğlen/Dernek merkezi)

8-Kırım Derneği Balıkesir Şubesi (22 Şubat Akşam ile Yatsı namazı arası/Balıkesir Alaca Mescit Camii)

9-Düzce Kırım Derneği (15 Şubat Yatsı namazı sonrası/Düzce Nasrettin Camii)

10-Sakarya Kırım Derneği (22 Şubat Yatsı namazı sonrası/Dernek merkezi)

11-Kırım Derneği Kocaeli Şubesi (22 Şubat Akşam ile Yatsı namazı arası/Dernek merkezi)

12-Kırım Derneği Gebze Şubesi (21 Şubat saat 14.00/Dernek evi, 22 Şubat ikindi namazı sonrası/Dernek lokali)

13-İsmail Gaspıralı Eğitim Derneği (22 Şubat Akşam namazı sonrası/İstanbul Pendik ilçesi tüm camilerde dua/Fevzi Çakmak ve Gülmeden Hatun Camilerinde hatim duası)

14-Kırım Derneği Afyonkarahisar Şubesi (22 Şubat Akşam ile Yatsı namazı arası/Afyon Gedik Ahmet Paşa [İmaret] Camii)

15-Kırım Derneği Bandırma Şubesi (22 Şubat Akşam ile Yatsı namazı arası/ Bandırma Haydar Çavuş Camii)

16-Yalova Kırım Derneği (21 Şubat Akşam ile Yatsı namazı arası/Dernek merkezi)

17-Çanakkale Çan ilçesi Etili Köyü Camii (22 Şubat)

18-Adana Kırım Türkleri Derneği (23 Şubat saat 12.00/Dernek merkezi)

19-Kırım Derneği Aksaray-Hamidiye Şubesi (22 Şubat/Aksaray Hamidiye Kur'an Kursu dua ve yemek)

20-Etimesgut Kırım Derneği (22 Şubat Akşam namazı sonrası/Etimesgut Kurşunlu Camii)

21-Kırım Derneği İstanbul Şubesi (20 Şubat saat 14.00/Dernek merkezi)

22-Kırım Derneği İstanbul Anadolu Yakası Şubesi (22 Şubat akşam namazı/Kadıköy Söğütlüçeşme Camii)

23-Kırım Derneği Konya Şubesi (21 Şubat akşamı/Dernek merkezi)

24-Polatlı Kırım Derneği (22 Şubat Cuma namazı sonrası/Polatlı Kurtuluş Camii)

25-Emel Kırım Vakfı (23 Şubat saat 14.00/İstanbul-Şile Akçakese Köyü Yeşim Kamping Plajı anma ve dua)

Diğer memleketler:

-Ukrayna ve Romanya'da 22 Şubat kunü camilerde Cuma namazında hutbe oqunacaq ve dua etilecektir.

-Polonya'da aynı kün Cuma vaqti dua yapılacaqtır.

-ABD'de Kırım Türkleri Amerikan Birliği (23 Şubat/Dernek merkezi)

-Bulgaristan Vetovo şehri Camii (22 Şubat)

-Litvanya Vilnius şehri Kırktatar Köyü Camii (22 Şubat)

Başqa yerlerden malumat kelgen vaqit bu yerge qoşulacaqtır.

DQTK Başkatipligi