•

17 Mayıs’ta, Tandoğan’da, Kırım’a umut vermek için, muhaceret ve sürgün şehitlerimizi dualarla anmak için toplanıyoruz!

Baş eğmemek için Kırım’dan çıkan ve muhaceret yollarında canlarını veren dedelerimizi, vatanda kalıp 18 Mayıs günü facialarla dolu bir sürgüne mahkum edilen kardeşlerimizi dualarla anmak için Tandoğan’da toplanıyoruz!

Ancak bu senenin başka bir önemi daha var! İnançla ve umutla vatanlarında yaşayan kardeşlerimizin gözleri bizlerde. Kırım’ın içerisinden geçtiği şu zor zamanlarda, Kırım’a dönmüş ve vatanımızda inançla yaşayan kardeşlerimiz yanlarında olduğumuzu bilmek istiyorlar...

Kırım’dan vaz geçmeyeceğimizi beraberliğimizle, dualarımızla ve umut dolu işlerimizle herkese ilan edelim! 17 Mayıs’ta, Tandoğan’a, Gökbayrağımızın altında toplanmaya sizleri davet ediyoruz!

Kırım Tatar Teşkilatları Platformu

Tarih: 17 Mayıs 2015 - Pazar

Yer:    Tandoğan Meydanı (Anadolu Meydanı) / Ankara

Saat:   13:30

Ayrıntılı bilgi için derneğimizle iletişime geçebilirsiniz.