• Merhum Genel Başkanımız Dr. Ahmed İhsan Kırımlı’nın kıymetli  Eşi, Prof. Dr. Hakan Kırımlı Hocamızın Annesi, Derneğimizin Çiçek Teyzesi;

Dr. Çiçek Kırımlı

4 Mart 2015 tarihinde Ankara’da Hakk’ın rahmetine kavuştu.

Merhume için 5 Mart 2015 Perşembe günü Ankara Kocatepe Camii’nde öğle namazı sonrasında cenaze namazı kılınacaktır. Naaşı 6 Mart 2015 Cuma günü Balıkesir Paşa Camii’nde öğle namazı sonrasındaki cenaze namazını müteakip Balıkesir Başçeşme Mezarlığı’ndaki aile kabristanında toprağa verilecektir.

Merhumeye Allah’tan Rahmet,

Prof Dr. Hakan Kırımlı’ya, Ailesine, Yakınlarına ve Kırım Tatar camiasına başsağlığı dileriz.

Kırım Derneği. Genel Merkez Yönetim Kurulu

Not: Cenazeye çelenk göndermek isteyenlerin bunun yerine Kırım Vakfı’na bağışta bulunmaları rica olunur (Kırım Vakfı Hesabı: Ziraat Bankası Yenişehir Şubesi, Hesap no.: 471-39793723-5012).