• Kabakçı Konağı Etkinlikleri Başlıyor

Derneğimizin gelenekselleşen ve büyük bir ilgiyle takip edilen etkinliklerinden Hamamönü kabakçı Konağı’ndaki “Kırım Tatar Kültür ve Sanat Akşamları” 2015-2016 sezonunu açıyor.

16 Ekim 2015 Cuma günü saat 19.00’da başlayacak olan etkinliğin konuğu yetenekli bir ses Leniye İZMAYLOVA olacak. Daha ziyade caz-rock tarzı eserleri seslendirmedeki ustalığıyla tanınan sanatçı Hamamönü’ndeki gecede kadimiy Kırım Tatar yırlarını kendine has üslûbuyla icra edecek. Kırım Tatar Edebiyatı’ndan örneklerinde konularla buluşacağı akşam bu sezonun ilk etkinliği oluyor.

Büyük ilgiyle takip edilen ve üyelerimiz tarafından beklenen Kabakçı Konağı Kırım Tatar Kültür ve Sanat Akşamları’nda Kırım sevdalılarıyla buluşmak en büyük dileğimiz.