Derneğimiz Genel Sekreteri Hakan Atay’ın Annesi vefat etti
Derneğimiz Genel Sekreteri Hakan Atay’ın Annesi Saliha Atay 24.05.2017 tarihinde vefat etmiştir.

Ankara’da Kırım Tatar Sürgünü’nün 73. Yılı Matem Mitingi
Kırım Tatar Sürgünü’nün 73. Yılı’nda 13 Mayıs 2017 tarihinde Ankara Anadolu (Tandoğan) Meydanında Kırım Tatar Teşkilatları Platformunun organizasyonu ile Matem Mitingi düzenlendi.

Vecdi Özgey’in Annesi Vefat Etti
Derneğimiz Toydemir Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi ve bir önceki dönem Başkanı Vecdi Özgey’in Annesi Fethiye Özgey 18.05.2017 tarihinde vefat etmiştir.

18 Mayıs’ta Hacı Bayram’da Mevlit Okunacaktır
Genel Merkezimiz tarafından 18 mayıs 2017 Perşembe günü akşam namazına müteakip Ankara Hacı Bayram Camii’nde mevlit okutulacaktır.

Ankara’daki Kırım Tatar Sürgünü Matem Mitingine İzin Verildi
13 Mayıs 2017 Cumartesi Günü Kırım Tatar Sürgünü Matem Mitingi Ankara’da Yapılacak. 12 Mayıs Cuma sabahı Ankara Valiliği yetkilileri Kırım Derneği Genel Merkezi’ne Mitingin yapılabileceğini bildirdiler.

Kırım Tatar Teşkilatları Platformundan Basın Açıklaması
Ankara’daki Kırım Tatar Sürgünü Matem Mitingi İPTAL ZORUNLULUĞU hakkında

Kırım Tatar Sürgününün 73. Yılı Münasebetiyle 13 Mayıs’ta Ankara Tandoğan Meydanındayız
Kırım Tatar Sürgünü’nün 73. Yılı Matem Mitingi’ne bütün halkımız davetlidir! YER : Anadolu (Tandoğan) Meydanı-Ankara TARİH : 13 Mayıs 2017 Cumartesi SAAT : 13:30

Kırım Derneği Genel Merkezi’nde Yeni Görev Dağılımı
Kırım Derneği Genel Merkezi Yönetim Kurulu’nun 25 Nisan 2017 tarihinde Ankara’daki Dernek binasında yapılan ilk toplantısında görev dağılımı belirlendi.

Kırım Derneği Genel Merkez Olağan Genel Kurulu Yapıldı
Kırım Derneği Genel Merkez Olağan Genel Kurulu 22 Nisan 2017 tarihinde Ankara’daki Genel Merkez binasında yapıldı.

ANTALYA’DA KADINLAR ÇİÇEK AÇTI
Antalya’da, ’Kadınlar Çiçek Açıyor’ sloganıyla bu yıl ilki düzenlenen Uluslararası Turizm Festivali’ne katılan yerli ve yabancı kadınlar, başlarına çiçekten yaptıkları taçları takarak yürüdü. Bu etkinlikte Derneğimiz Manavgat Şubemiz tarafından temsil edildi.

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 ... > »
Yazarlar
Yeni Eklenenler
Ankara’da Kırım Tatar Sürgünü’nün 73. Yılı Matem Mitingi
Vecdi Özgey’in Annesi Vefat Etti
18 Mayıs’ta Hacı Bayram’da Mevlit Okunacaktır
Ankara’daki Kırım Tatar Sürgünü Matem Mitingine İzin Verildi
Kırım Tatar Teşkilatları Platformundan Basın Açıklaması
ANTALYA’DA KADINLAR ÇİÇEK AÇTI
Kırım Derneği Genel Merkezi’nde Yeni Görev Dağılımı
Kırım Derneği Genel Merkez Olağan Genel Kurulu Yapıldı
Kırım Derneği’nden Basın Açıklaması - Kırım’da Yalta Toplantısı Hk.
Hızlı İletişim
E-Bülten