Ankara'da "Çelebicihan'ı Anma ve İşgalin 4. Yılında Kırım Paneli"
Serra Menekay ve Gönül Şamilkızı İstanbul’da da Kitaplarını İmzaladı
Derneğimiz Kocaeli Şubesi'nde imza günü
Toydemir Şubemizde Genel Kurul Toplantısı Yapıldı
Romanya Büyükelçisi Gabriel Sopanda Genel Merkezimizi Ziyaret Etti
Genel Merkezimizden Taras Şevçenko Üniversitesi'ne Ziyaret
Genel Merkezimizin KırımSOS’u Ziyareti
İstanbul Anadolu Yakası Salı Toplantılarında; Putin Dönemi Neo-Avrasyacılık Politikaları ve Kırım'ın İşgali
Kırıkkale Şubemizde Genel Kurul Heyecanı
Ballıkpınar Şubemizde Kırım ile İlgili Son Gelişmeler Değerlendirildi
Ukrayna Diaspora Kimliği İçin Başvurular Başlamıştır
joomla social share plugin

Faaliyet Takvimi

Şubat 2018
Pt Sa Çr Pr Cm Ct Pz
26 27 28

Şehadetinin 100. yılında Antlı Şehidimiz Noman Çelebicihan'ı anmak ve işgalin dördüncü yılında Kırım'da yaşananları tartışmak amacıyla Kırım Derneği Genel Merkezi'nce 24 Şubat 2018 Cumartesi günü Ankara'da iki oturumlu bir panel ve fotoğraf sergisinden oluşan bir etkinlik düzenlenecektir. Bütün vatandaşlarımızın davetli olduğu etkinliğimizde sizleri de aramızda görmeyi dileriz.

Kırım Tatar sanatçı Handan Kayakökü'nün "Makbule Sergisi - Anadolu" isimli resim sergisi, başkent Ankara'da bulunan Next Level Alışveriş Merkezi'nde 19 Şubat 2018 tarihinde açıldı.

Kırım'daki Rus işgali sürecini anlatan “Kırım Ateşi” kitabının yazarı gazeteci Gönül Şamilkızı ile Aluşta’dan Esen Yeller, Şefika kitaplarının yazarı Dr. Serra Menekay, 18 Şubat 2018 tarihinde İstanbul'da okuyucularıyla buluştu.

Kırım'daki Rus işgali sürecini anlatan “Kırım Ateşi” kitabının yazarı gazeteci Gönül Şamilkızı ve Aluşta’dan Esen Yeller, Şefika kitaplarının yazarı Dr. Serra Menekay, 17 Şubat 2018 tarihinde Derneğimiz Kocaeli Şubesi binasında Oya Deniz Çongar'ın moderatörlüğünü üstlendiği söyleşi ve imza etkinliiğinde kitaplarını imzaladılar.

Derneğimiz Toydemir Şubesi 11 Şubat 2018 Pazar günü saat 13.00'te Olağan Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdi. Toplantı yeter sayısının sağlandığının anlaşılması üzerine Dernek Başkanı Hilmi Coşkun'un konuşması ile toplantı başlatılmıştır.

Romanya Büyükelçisi Gabriel Sopanda 14 Şubat 2018 tarihinde Romanya Büyükelçiliği Ankara Konsolosu Erdal Bolat ile birlikte Genel Merkezimize nezaket ziyaretinde bulundu. Görüşmede ileride hayata geçirilmek üzere yapılabilecek ortak projeler üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.